Bütünleştirme Uygulamaları Semineri

Zeytinburnu Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Sayın Volkan KUMAŞ´ın katılımıyla yarıyıl tatilinde Zeytinburnu ilçesindeki okul müdürlerine Özel Eğitimde Kaynaştırma ve Bütünleştirme Uygulamaları semineri verilmiştir.

01.02.2016 1288

İlçemiz okullarında görev yapan müdürlere yönelik olarak sömestr tatilinde gerçekleştirilen Hizmetiçi Eğitim Prgramında Özel Eğitim Uygulamalarına ilişikin yeni düzenlemeler, engel türleri ve programlar, farkındalığı arttırmaya yönelik çalışmalar, öğrenci ve aileler ile iletişim, okullarda eğitim lideri olarak özel eğitim uygulamalarındaki sorumluluklara ilişkin konu başlıkları ele alınmıştır. Teorinin yanında uygulamada yer alan esaslarında ele aldığı program okul müdürlerimiz tarafından yoğun ilgi görmüştür.