Özel Çocuk Güzel Toplum Projesi Kapanış Programı

İSTKA tarafından Çocuk ve Gençler Mali Destek Programı kapsamında desteklenen Özel Çocuk Güzel Toplum Projesinin kapanış toplantısı gerçekleştirildi.

08.10.2019 421

stanbul Kalkınma Ajansı tarafından 2018 Çocuk ve Gençler Mali Destek Programı kapsamında desteklenen Zeytinburnu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü adına Zeytinburnu Rehberlik ve Araştırma Merkezi  tarafından yürütülen "Özel Çocuk Güzel Toplum" Projesi Kapanış Programı Topkapı Mercur otel de gerçekleştirildi. Programa İSTKA Genel Sekreter Vekili Sayın Fatih Pişkin, Zeytinburnu Belediyesi Başkan Vekili Sayın Sertaç Güleç, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Yeşilyurt, Şube Müdürümüz Sayın Faruk Tosun, Zeytinburnu RAM Müdür Volkan KUMAŞ , ilçemizin çok kıymetli okul müdürleri, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz katıldı.

Proje bilgilendirmeleri, kısa film gösterimi ve protokol konuşmalarının ardından projede emeği geçen eğitimcilere ve proje ekibine plaket takdimi ile sona erdi. İlçemiz genelinde çok önemli bir eksikliği gideren proje ile ilçemiz genelinde yer alan 7 ilkokul ve 7 ortaokuluna Destek Eğitim Odası kazandırıldı.

08-10-201908-10-201908-10-201908-10-201908-10-2019