Sınıf Öğretmenlerine Özel Yetenekliler Destek Eğitim Odası Farkındalık Semineri

Sınıf Öğretmenlerine Özel Yetenekliler Destek Eğitim Odası Farkındalık Semineri

Özel Yetenekliler ile yürütülecek çalışmaları daha verimli hale getirmek için çalışıyoruz.

09.12.2016 1084

Zeytinburnu Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak ilçemiz sınıf öğretmenlerine yönelik olarak ilkini gerçekleştirdiğimiz ve 3 gün süren seminer de özel yeteneklilerle destek eğitim odalarında nasıl çalışılması gerektiği ile ilgili teorik ve uygulamalı çalışmalar gerçekleştirildi. Formatörümüz Gizem Ezgi KAYA nın etkili sunumu ve grup liderliği ile gerçekleştirilen eğitim Zeytinburnunda Özel Yeteneklilere yönelik yürütülen çalışmaların bir üst noktaya taşınmasına katkı sağlayacak. 

Seminer çalışması sonrasında öncelikle eğitimden geçen öğretmenlerin özel yeteneklilerle çalışmak üzere destek eğitim odalarında görev alması sağlanacak.


Özel Yetenekli Destek Eğitim Odası Farkındalık Semineri
Özel Yetenekli Destek Eğitim Odası Farkındalık SemineriÖzel Yetenekli Destek Eğitim Odası Farkındalık Semineri Özel Yetenekli Destek Eğitim Odası Farkındalık Semineri Özel Yetenekli Destek Eğitim Odası Farkındalık Semineri Özel Yetenekli Destek Eğitim Odası Farkındalık Semineri Özel Yetenekli Destek Eğitim Odası Farkındalık Semineri Özel Yetenekli Destek Eğitim Odası Farkındalık Semineri Özel Yetenekli Destek Eğitim Odası Farkındalık Semineri