TEOG Tercih Danışmanlığı Devam Ediyor

Zeytinburnu Rehberlik ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda ilçemiz okullarında oluşturulan tercih merkezleri çalışmalarına başladı.

06.07.2015 1674

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi ile ilgili olarak eğitim-öğretim yılı süresince öğretmen-öğrenci ve velilere; sınav süreçlerine ilişkin bilgilendirme, verimli ders çalışma, sınav kaygısı ile baş etme yolları, ebeveyn tutumları, öğretmenlerin ortak sınavlarda rolleri, öğrencilere yaklaşımları, sınav süresince yapılması gerekenler vb. konularda rehberlik  ve danışma hizmetlerinin sunulması için, ortak sınavlar tercih dönemi süresince hizmet verilmesi amacıyla TERCİH DANIŞMANLIĞI KOMİSYONU oluşturulmuştur.

TEOG tercih işlemleri Kazım Özalp , Ayhan Şahenk ve 75.Yıl Ortaokullarında oluşturulan tercih merkezleri veli ve öğrencilerin yoğu taleplerine cevap vermeye çalışıyor. İlçemiz rehber öğretmenlerinin görev yaptığı merkezler tercih dönemi boyunca okul ayrımı gözetmeksizin hizmet vermeye devam edecektir.

teogteog