Tercih Danışmanlığı Merkezleri

Zeytinburnu Rehberlik ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde oluşturulan Tercih Danışmanlığı komisyonlarımız Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı için Faruk Timurtaş Ortaokulunda, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavları (YGS-LYS) için  Haluk Ündeğer Anadolu Lisesinde hizmet verecek.

28.06.2016 2602

Ortak sınavlar sonrası yapılan tercih işlemlerini yürtümek üzere ilçemiz okullarında görevli Rehberlik Uzmanlarından görevlendirilen komisyonlar tercih dönemi boyunca öğrencilerimize hizmet verecekler. Hafta içi hergün hizmet verecek olan komisyonlar TEOG ve YGS-LYS için ayrı ayrı okullarda çalışmalarını yürütecekler. TEOG Tercihleri 15-25 Temmuz 2016 tarihleri arasında, LYS tercihleri 26 Temmuz-2Ağustos tarihleri arasında alınacaktır.

Tercih Danışmanlığı Merkezlerinin adres ve iletişim bilgileri;

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı için

Tercihler 15-25 Temmuz 2016 arasında yapılacaktır.

Faruk Timurtaş Ortaokulu

Yeşiltepe Mahallesi Ahmet Kambur Sk. No; 20 Zeytinburnu / İstanbul

Yüksek Öğretime Geçiş Sınavları (YGS-LYS) için

26 Temmuz - 2 Ağustos 2016 arasında yapılacaktır.

Haluk Ündeğer Anadolu Lisesi

Seyitnizam mah. Gümüşsuyu Davutpaşa Cad. No10 Zeytinburnu / İstanbul